%20'ye Varan Nisan İndirimlerini Kaçırmayın!

Bizi Arayın
Enter Bulut ERP ile İK Performansını Artırın

İnsan Kaynakları Çözümleri

Enter Bulut ERP ile İK Performansını Artırın

Her ölçekten ve her sektörden işletme, iş yönetimi süreçlerini basitleştirme ve modernize etme hayalleriyle bulut ERP çözümlerini hayata geçirdi. Muhasebe, satış, CRM ve envanter yönetimi gibi alanlarda hayalleri genellikle gerçek oldu. Ancak listede eksik olan bir şey var: insan kaynakları (İK) yönetimi.
İK, kalifiye çalışanları işe almak ve işe almaktan, karmaşık bordro süreçlerini yönetmekten , izin ve izin taleplerini işlemekten, çok katmanlı işe alım görevlerini kolaylaştırmaktan ve daha pek çok şeyden sorumludur. Aslında, tüm İK sorumlulukları göz önüne alındığında, bunlar buzdağının sadece görünen kısmıdır.
Günlerini dolduran pek çok yükümlülükle İK ekibi üyeleri, bulut tabanlı İK ERP stratejilerinde bulunan güçlü özelliklerden ve işlevlerden yararlanabilir.

İK için ERP'nin Gücü

İK departmanları çok fazla sorumluluk üstlenir. Kesinlikle gizli tutulması gereken maaş detayları ve işyeri çatışmalarının belgeleri dahil olmak üzere çalışanların kişisel olarak tanımlanabilir bilgilerini ele alırken hata yapmayı göze alamazlar. Ayrıca bir işletmenin her gün ürettiği yığınla veriyi toplarken, girerken ve analiz ederken hata yapmayı da göze alamazlar.
Bu sorumlulukları sendelemeden yerine getirmek için İK departmanlarının çok katı, çok özel ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmış bir ERP çözümüne ihtiyacı var.
Kapsamlı bir bulut ERP iş yönetimi çözümü, her departmandan sisteme giren ve çıkan bilgilerle bir şirketin merkezi veritabanı görevi görür. Bu, İK personeli üyelerine çeşitli kritik şekillerde fayda sağlar.
• Tüm organizasyonun tam görünürlüğüne sahipler, bu da silo halindeki verileri incelemek için bağlantısız sistemler arasında geçiş yaparak boşa harcanacak zaman ve çabadan tasarruf sağlar.
• ERP sisteminin katı güvenlik önlemleri, kişisel bilgileri hem iç hem de dış tehditlerden korur.
• Veri toplama ve analizi, insan hatasını önlemeye yardımcı olacak şekilde kolayca otomatikleştirilebilir.
Ve İK yazılımının faydaları burada bitmiyor.

Uyumluluğu Sürdürmek

İK süreçleri de sıklıkla değişen düzenleyici gerekliliklere tabidir. İşletmeler uluslararası, yasalara ve yönetmeliklere ayak uydurmalıdır, böylece uyum içinde kalabilir ve cezalardan kaçınabilirler. Enter bulut ERP mevcut yasalar değiştiğinde otomatik güncellemeler sunar, işletmelerin karmaşık ve sürekli değişen düzenleyici ortamda gezinmesine yardımcı olan gelişmiş, otomatik uyumluluk raporlama işlevleri sunar.

İletişim ve İşbirliğini Geliştirme

Enter ERP İK çözümü, İK personelinin diğer departmanlarla bilgi paylaşmasına ve onlardan bilgi toplamasına olanak tanır. Örneğin, doğru tahminler yapmak ve kapsamlı raporlar üretmek için muhasebe ve satış departmanlarından gelen verilere erişebilirler. Ve bir ERP çözümünün merkezileştirilmesi, şirket çapında işbirliğini kolaylaştırır çünkü yetkili kullanıcılar doğru, senkronize edilmiş verilere gerçek zamanlı olarak erişebilir.


Destekleyici İşe Alım

Tüm İK departmanları, işletmelerinin işe alım girişimlerini yürütmez, ancak yaparlarsa, İK ERP stratejileri şu şekilde yardımcı olabilir:
• Her departman için personel ihtiyaçlarının net bir resmini sağlamak.
• Özgeçmişler ve işe alım görüşmelerinden alınan notlar dahil olmak üzere kişisel bilgilerin güvenli bir şekilde saklanması.
• Yöneticilere adayları seçmeye odaklanmaları için ihtiyaç duydukları zamanı veren işe alım görevlerini otomatikleştirme.
Bir iş için doğru kişiyi bulmak zor olabilir, ancak bulut tabanlı bir ERP çözümü aracılığıyla uygulanan İK ERP stratejileri, çok adımlı süreci basitleştirir ve kolaylaştırır.

Daha Güçlü Bir İK Deneyimi Oluşturmak

Modern bir ERP çözümü uygulamak, İK personeli ve diğer tüm çalışanlar için güçlü bir İK deneyimi oluşturur.
İK ERP stratejileri ekip üyelerine yardımcı olur:
• Birbirleriyle ve diğer departmanlarla etkili bir şekilde iletişim kurun ve işbirliği yapın.
• Gelişmiş veri görünürlüğü elde edin.
• Üretkenliği artırın.
• Sinir bozucu, sıkıcı, zaman alan görevleri otomatikleştirin.
İK yazılımı ayrıca çalışanların kişisel bilgilerine erişebilecekleri, soru ve talep gönderebilecekleri, eğitim ve gelişim kurslarına katılabilecekleri ve daha fazlasını yapabilecekleri kişisel portallar da sağlar. Bu, İK personeline hem zamandan hem de enerjiden önemli miktarda tasarruf sağlar.


EnterERP Nasıl Yardımcı Olabilir?

EnterERP'nın modern bulut ERP çözümü, müşterilere modern, açık bir platforma dayanan eksiksiz bir entegre iş yönetimi uygulamaları paketi sunar. Özelleştirilebilir, uygun fiyatlı ve ölçeklenebilir yazılım arayan işletmeler EnterERP'da bulur. Enter Bulut ERP ayrıca İK ihtiyaçlarını karşılamak için benzersiz bir şekilde konumlandırılmıştır. 

İK'nızı ve şirket genelindeki performansınızı modern teknolojiyle artırmaya hazırsanız, bugün EnterERP uzmanlarıyla ile iletişime geçin.

Hemen ücretsiz deneyin!

Kredi kartı gerekmeden ücretsiz deneyin, memnun kalırsanız abone olun.

EnterERPLite

DOĞUŞ

EnterERP Lite, küçük ve orta ölçekli şirketlerin büyümlerini ve sürekli gelişen ihtiyaçlarını karşılamak için doğrudan bulutta doğdu.

EnterERPPro

YÜKSELİŞ

EnterERP Pro, orta ve büyük ölçekli işletmelerin büyümelerini ve sürekli gelişen ihtiyaçlarını karşılayarak sürdürülebilir hale getirmek için geliştirildi.

EnterERP Elegance

ZİRVE

EnterERP Elegance, orta ve büyük ölçekli şirketlerin teknoloji ile birlikte sürekli gelişen ihtiyaçlarını karşılamak için özelleştirilebilir bir alt yapıyı hazırlıyor.

Elegance paket